How can I visit the Port House in Antwerp or the ABC building in Zeebrugge? 

In the Antwerp Port House, you can take a no-obligation look around the ground floor. Want to see more? Then book a guided tour or rent a room. The ABC building in Zeebrugge is freely accessible. You just have to check in on the ground floor. More details for each location can be found below.

Bezoek het Havenhuis in Antwerpen

Het Havenhuis is een van de blikvangers van de Antwerpse skyline. Ook de binnenkant is de moeite waard om eens te bekijken. Om over het uitzicht nog maar te zwijgen! Wil je het Havenhuis graag eens bezoeken? Tijdens de kantooruren kan je vrijblijvend een kijkje nemen op het gelijkvloers. Wil je meer van het gebouw zien? Boek via Experience Antwerp op vaste tijdstippen een gegidste rondleiding door het gebouw.

Boek een rondleiding
The Port House is the headquarters of the Port Authority of Port of Antwerp-Bruges.

Huur een zaal in het Havenhuis

Een seminarie met zicht op de skyline van Antwerpen? Of een receptie in het historisch kader van de voormalige brandweerkazerne? Dat kan! Tegen betaling boek je verschillende zalen in het Havenhuis voor een evenement of vergadering.

Doe een aanvraag
Zaalverhuur_Havenhuis_vernieuwing_Auditorium_2020

Bezoek het ABC-gebouw in Zeebrugge

Het ABC-gebouw aan de Rederskaai is een veelzijdig gebouw van acht verdiepingen in het hart van Zeebrugge. Het gebouw herbergt zowel een cruiseterminal, een bezoekerscentrum en enkele polyvalente zalen. Je kan ze vrij bezoeken nadat je je aanmeldt op de benedenverdieping.

Meer info
ABC-toren Zeebrugge - vergaderruimte, congresruimte, ontvangstruimtes

Huur een zaal in het ABC-gebouw in Zeebrugge

Wil je een unieke locatie met zicht op zee voor je evenement, receptie of persmoment? Het ABC-gebouw heeft verschillende lounges voor evenementen. Tegen betaling boek je één van de drie beschikbare zalen voor je evenement of vergadering. 

Doe een aanvraag
Lounge 1 in het ABC-gebouw in Zeebrugge

Zie ook