Heb je een vraag of wil je een melding maken? Laat het ons weten en help ons zo de haven en de werking van de haven te verbeteren. Voor specifieke vragen kan je ook terecht bij onze verschillende diensten.

Meldingen en vragen

Heb je een vraag over de werking van de haven? Wil je een melding maken van incidenten of verdachte situaties? Laat het ons weten en help ons zo de haven en de werking van de haven te verbeteren.

 

Door melding te maken van incidenten, verdachte of onveilige situaties en problemen in de haven help je mee aan een veilige en beveiligde havenomgeving.

Maak een melding

Diensten en experts

Heb je een specifieke vraag of wil je graag contact opnemen met één van onze experts? In dat geval kan je terecht op onze overzichtspagina met alle contacten. Via de handige zoekfunctie en filters vind je eenvoudig de juiste medewerker of dienst.

 

Weet je niet precies bij welke medewerker of dienst je terecht kan met jouw vraag? Aarzel dan niet om onze onthaalmedewerkers te contacteren. Zij verwijzen je graag door naar de juiste persoon.

Zoek een contact

Locaties

Port of Antwerp-Bruges staat in voor een uitgebreide waaier aan taken in de haven. Dat doen we vanop verschillende locaties in Antwerpen en Zeebrugge. Moet je op een van onze locaties zijn? Hier vind je alle informatie om ons vlot te bereiken.

Vind onze locaties
Havenhuis Antwerpen©Peter Knoop

Over het Havenbedrijf Antwerpen-Brugge

Het Havenbedrijf Antwerpen-Brugge baat de haven van Antwerpen en Zeebrugge uit en heeft daarbij vier rollen te spelen. Als landlord, als operator, als regulator en als community builder.

 

Het Havenbedrijf heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van Port of Antwerp-Bruges. Zo'n 1 800 medewerkers werken dag en nacht aan een klantgerichte dienstverlening, een optimale infrastructuur, innovatieve projecten en de promotie van de haven in binnen-en buitenland. Zij zetten zich samen in om de rol van Port of Antwerp-Bruges als duurzame wereldhaven te verstevigen.

Lees meer over het Havenbedrijf
Peter Derudder en Yves Le Clef, Nautische afdeling

Blijf op de hoogte

Automatisch op de hoogte blijven van alles wat reilt en zeilt in de haven? Schrijf dan in op één of meerdere van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt de laatste ontwikkelingen en events dan rechtstreeks in je mailbox.

Ontvang nieuws uit de haven
Blijf op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in de haven.

Dit vind je misschien ook interessant