Het Havenhuis bevindt zich in het noorden van Antwerpen, op de grens met het Antwerpse havengebied. Het is de hoofdzetel van het Havenbedrijf Port of Antwerp-Bruges. Het bouwwerk van Zaha Hadid Architects combineert de bestaande historische brandweerkazerne met een moderne bovenbouw.

Boek een rondleiding

Het is een van de blikvangers van de Antwerpse skyline. Ook de binnenkant is de moeite waard om eens te bekijken. Om over het uitzicht nog maar te zwijgen! Wil je het Havenhuis graag eens bezoeken? Tijdens de kantooruren kan je vrijblijvend een kijkje nemen op het gelijkvloers. Wil je meer van het gebouw zien? Boek via Experience Antwerp op vaste tijdstippen een gegidste rondleiding door het gebouw.

Boek een rondleiding
.......

Huur een zaal

Een seminarie met zicht op de skyline van Antwerpen? Of een receptie in het historisch kader van de voormalige brandweerkazerne? Dat kan! Tegen betaling boek je verschillende zalen in het Havenhuis voor een evenement of vergadering

Doe een aanvraag

De Koffiebar

Sinds januari 2023 kan je in het Havenhuis terecht voor een heerlijke koffie, een hete thee of een knapperige croissant. Place to be? De koffiebar, een tijdelijke proefopstelling in het Atrium. Vandaag is er goed nieuws: de Koffiebar blijft!

 

Om de Koffiebar verder te verbeteren, sluit ze van 12 mei tot 19 juni tijdelijk de deuren en gaan we aan de slag met jullie feedback. Heb je nog suggesties? Laat het ons dan zeker weten!

Geef je feedback
In de koffiebar in het Havenhuis kan je terecht voor een heerlijk warm drankje of gebakje.

De Koffiebar Menu

Food
Karmakarma (oat superfood blend)€3,30
Donut, muffin of gebak€1,90
Koffiekoek of croissant€1,55
Broodje van de week (vanaf 10u00)€4,30

Koffie en meerBarMeeneem
Lungo€2,40€2,60
Espresso€2,50€2,70
Latte macchiato*€3,10€3,30
Hot chocolate€3,50€3,70
Fruitsappen€3,50€3,70
Suggestiedrank€3,50€3,70
*Lactosevrije alternatieven beschikbaar

Bereikbaarheid

In de buurt van het Havenhuis vind je enkele Velo-stations: 'Havenhuis', 'Indiëstraat' en 'Kambalastraat'. Kom je met het openbaar vervoer? Tram 24 (Silsburg) stopt voor de deur. Wie met de wagen komt, kijkt best op slim naar Antwerpen voor de meest geschikte route. 

Contacteer ons

Het Havenhuis in Antwerpen is de hoofdzetel van het Havenbedrijf Port of Antwerp-Bruges.
Onthaal en info Antwerpen

Havenhuis Zaha Hadid

Adres

Zaha Hadidplein 1,
2030 Antwerpen

 

Open van maandag tot en met vrijdag:
8u00 tot 18u00.

Gesloten op zaterdag en zondag.

Dit vind je misschien ook interessant

Meest gezocht