Samen één met de wereld

Port of Antwerp-Bruges, is more than the sum of two ports. It's an open maritime platform for innovating together towards a sustainable and climate neutral future. In close collaboration with the industry and an international network where new ideas and innovations can be easily shared.

Wat de toekomst voor ons in petto heeft, weten we niet. Maar we bereiden ons voor op de uitdagingen van morgen.

 

Daarom bundelen we onze krachten: als Port of Antwerp-Bruges staan we sterker. Samen kunnen we meer. Grootser denken. Sneller innoveren.

 

Samen zijn we groter dan de som van onze delen.

Twee havens die een visie delen, verbreden hun horizon

De fusie van onze twee havens draait niet alleen om groei. We kijken verder en zetten nieuwe doelen. Met onze gebundelde brainpower en wilskracht slaan we bruggen, tussen mensen, maritieme diensten, logistiek en industrie. Zo ontstaan nieuwe ideeën en zien innovaties het licht. Zo bouwen we samen aan een thuishaven als hefboom voor een duurzame toekomst.

Blijf je graag op de hoogte?

Wil je Port of Antwerp-Bruges updates via mail ontvangen? Met enkele klikken, schrijf je je in voor  de nieuwsbrief en blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Ja, ik schrijf me in
Blijf op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in de haven.

Hier staan we voor

Port of Antwerp-Bruges is een proeftuin voor innovatie. We zijn klaar voor een groenere, slimmere en meer digitale wereld. Als twee havens samen innoveren, schrijven ze geschiedenis.

Samen innoveren

Een ‘digital twin’ van de haven. Drones die olievlekken opsporen. Slim asfalt. Port of Antwerp-Bruges is een proeftuin voor innovaties. We zijn klaar voor een groenere, slimmere en meer digitale wereld. Als twee havens samen innoveren, schrijven ze geschiedenis.

Ontdek slimme technologieën
Samen pionieren betekent grenzen verleggen. Het is ons doel om klimaatneutraal te zijn tegen 2050. Door windturbines en zonnespiegels in onze haven te plaatsen, bijvoorbeeld. Als twee havens samen verandering en sustainability nastreven, maken ze van de wereld een betere plek, een haven van de toekomst.

Samen pionieren

Samen pionieren betekent, grenzen verleggen. Het is ons doel om klimaatneutraal te zijn tegen 2050 – elke dag zetten we een stap in de juiste richting. Door windturbines en zonnespiegels in onze haven te plaatsen, bijvoorbeeld. Dat is nog maar het begin. Als twee havens samen verandering nastreven, maken ze van de wereld een betere plek.

Lees meer over onze groene ambities
Wat verandert er voor als relatie van onze haven na de fusie van onze havens, nu of in de toekomst? Lees onze veelgestelde vragen.

Wat verandert er voor jou? Check de FAQ-pagina!

Hoe zal de fusie van onze twee havens een impact hebben op jouw organisatie?  Je vindt het antwoord in het overzicht met de meest gestelde vragen.

Check de veelgestelde vragen
Om nieuwe groeikansen te ontdekken, moet je mondiaal denken. Door over de hele wereld samenwerkingen aan te gaan, bouwen we aan een internationaal netwerk om ideeën en innovaties te delen – én samen uitdagingen te overwinnen, samen te innoveren . Die kruisbestuivingen wapenen ons voor een duurzame toekomst. Als twee havens groots durven denken, groeien ze samen.

Samen groeien

Om nieuwe groeikansen te ontdekken, moet je mondiaal denken. Door over de hele wereld samenwerkingen aan te gaan, bouwen we aan een internationaal netwerk om ideeën en innovaties te delen – én samen uitdagingen te overwinnen. Die kruisbestuivingen wapenen ons voor de toekomst. Als twee havens groots durven denken, groeien ze samen.

Bekijk onze projecten

Duik de haven in

Meest gezocht