Port of Antwerp-Bruges staat in voor een uitgebreide waaier aan taken in de haven. Dat doen we vanop verschillende locaties in Antwerpen en Zeebrugge. Moet je op een van onze locaties zijn? Hier vind je alle informatie om ons vlot te bereiken.

Havenhuis

Het Havenhuis Antwerpen is de hoofdzetel van het Port of Antwerp-Bruges.

 

Het gelijkvloers van het Havenhuis is toegankelijk voor het publiek. Wil je ook de rest van dit indrukwekkende gebouw ontdekken? Dan kan je een gegidste rondleiding boeken. Een zaal huren? Ook dat is mogelijk. Tegen betaling boek je verschillende zalen voor jouw evenement.

Bezoeken
Havenhuis Antwerpen, Zaha Hadidplein 1©Peter Knoop

Adres

Zaha Hadidplein 1

2030 Antwerpen

 

Open van maandag tot en met vrijdag:

08.00 - 18.00 u

Bereikbaarheid

In de buurt van het Havenhuis vind je enkele Velo-stations: 'Havenhuis', 'Indiëstraat' en 'Kambalastraat'. Kom je met het openbaar vervoer? Tram 24 (Silsburg) stopt voor de deur. Wie met de wagen komt, kijkt best op Slim naar Antwerpen voor de meest geschikte route. 

Nautisch Operationele Cluster (NOC)

De Nautisch Operationele Cluster (NOC) is het operationele zenuwcentrum van het havenplatform in Antwerpen.

Nautisch Operationele Cluster (NOC), Blauwhoefstraat 13-15, 2040 Antwerpen

Adres

Blauwhoefstraat 13-15

2040 Antwerpen

T: +32 3 229 66 66

 

GPS coordinaten: 51.311069, 4.323683

 

Aan de bareel vind je volgende bellen:

  • 'Technisch beheer onthaal' voor blok B - Technical fleet
  • 'Nautische cluster onthaal' voor blok A + 24/7 - Nautische operaties
  • 'Magazijnwerking onthaal' voor blok B - Magazijn

Bereikbaarheid

Het NOC is eenvoudig te bereiken met de fiets. Kom je van Linkeroever? Neem dan de Fietsbus en stap af aan de halte Noorderlaan. Het NOC beschikt over een overdekte fietsenstalling voor 48 fietsen.

 

Kom je met het openbaar vervoer? Bus 760 stopt voor de deur (halte Antwerpen Kaai 602). Wie met de wagen komt, kijkt best op Slim naar Antwerpen voor de meest geschikte route.

Pierre Vandammehuis

Het Pierre Vandammehuis is het administratieve en operationele zenuwcentrum van het havenplatform in Zeebrugge.

Pierre Vandammehuis, Isabellalaan 1, 8380 Zeebrugge

Adres

Isabellalaan 1

8380 Zeebrugge

Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer? De Kusttram stopt op 12 minuten wandelen van het Pierre Vandammehuis aan de halte 'Zeebrugge Sluis'. Het treinstation van Heist ligt op 22 minuten wandelen, het station Zeebrugge Dorp op 30 minuten. Bezoekers die de wagen verkiezen, nemen best de N34 richting de Isabellalaan.

ABC-gebouw

Het ABC-gebouw is een veelzijdig gebouw in het hart van Zeebrugge. Het herbergt zowel een cruiseterminal, een bezoekerscentrum, een shop en enkele polyvalente zalen.

Op de benedenverdieping kunnen passagiers van cruiseschepen zich in-en uitchecken en even op adem komen in de wachtruimte met bijhorende shop. Je kan er ook een zaal huren. Tegen betaling boek je één van de drie beschikbare zalen voor jouw evenement.

Bezoeken
ABC-toren Zeebrugge - vergaderruimte, congresruimte, ontvangstruimtes

Adres

Rederskaai 60/61
8380 Brugge

Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer? De tramhalte 'Zeebrugge Kerk' ligt op vijf minuten wandelen van het ABC-gebouw. Het station Zeebrugge-dorp ligt op 20 minuten wandelen.

Dit vind je misschien ook interessant

Meest gezocht