NextGen District nodigt vernieuwers uit om hun visie tot leven te brengen. Om projecten te ontwerpen, ontwikkelen en uit te voeren die een echte verandering in gang zetten. Van lineair naar circulair. Van fabrieken naar netwerken. Van gebruiken naar hergebruiken. Iets voor jou?

Baanbreker. Vernieuwer. Jij bent aan zet.

Een schonere, groenere wereld voor ons allemaal. Dromen of doen? Jij bent aan zet. En je mag zelf de krijtlijnen mee bepalen.


We hebben nood aan pioniers. Aan ondernemende vernieuwers die ons tonen dat we ons doel kunnen bereiken door de status quo uit te dagen en te vechten voor een duurzame wereld zonder klimaatverandering.

Sluit je aan bij een bruisend netwerk

Ontdek het NextGen District-netwerk. Een hotspot die bruist van nieuwe ideeën en creatief ondernemerschap. Een centrum voor logistieke diensten van wereldklasse, rustend op de sterke schouders van geschoolde arbeiders. Gelegen in hartje Europa, met uitstekende multimodale verbindingen. Jouw nieuwe uitvalbasis?

Neem contact op

Onze innovatiezones

Een bedrijf in volle groei heeft andere behoeften dan een starter of een gevestigde waarde. Daarom biedt NextGen District jou een verscheidenheid aan innovatiezones, elk ontwikkeld om aan die verschillende behoeften te voldoen.

NextGen Demo

Klaar om jouw bedrijf meer vorm te geven? Bij NextGen Demo vind je als jonge ondernemer de ondersteuning en ruimte die je nodig hebt om je technologieën op een grotere schaal te demonstreren.

NextGen Park

Is het tijd om nog een versnelling hoger te schakelen? Scale-ups kunnen profiteren van de middelen en ruimte die NextGen Park biedt, terwijl ze hun portfolio verder uitbreiden.

NextGen Lots

Op zoek naar de juiste locatie voor jouw unieke project? Ook industriële bedrijven vinden bij NextGen Lots de nodige ruimte en infrastructuur om te bouwen naar hun specifieke behoeften.

Integratie industriële en chemische cluster

NextGen District ligt in een industriële omgeving en vlakbij de grootste geïntegreerde chemische cluster in Europa. Hierdoor is een wisselwerking mogelijk met bestaande bedrijven en leveranciers. Dit clusterversterkend effect biedt zowel nieuwe als bestaande bedrijven een competitief voordeel.

Lees meer

Hotspot voor pioniers

NextGen District zal een aantal interessante spelers binnen de circulaire industrie huisvesten:

TripleHelix

Het TripleHelix project, SurePUre, is een pilootfabriek voor de recyclage van polyurethaanschuim en PET schaaltjes die omgezet worden in polyolen.
 
Zij willen voor NextGen District een fabriek uitbouwen die polyurethaan recycleert.

Contacteer onze experts

Jelle Dierckx

Invest Development Manager

Dries Van Gheluwe

Business Development Advisor

Marijn Janssens

Accountmanager

Dit vind je misschien ook interessant

Meest gezocht